Smještaj


Pobjegnite od stresnih situacija u našu opuštenu stvarnost!

Resort Mlinski kamen se sastoji od niza objekata koji su posebno uređeni kako bi Vam osigurali udoban smještaj na Vašem odmoru. Naš smještaj će Vam pružiti iskustvo života u prirodi, ali u udobnom i prijatnom ambijentu eko resorta. Svi naši objekti su inspirirani narodnim običajima našega kraja te je cjelokupni prostor, skupa s njegovim pokućstvom, primjeren regionalnim značajkama kuće i načinu života u njoj.

 Zbog nedavnog otvaranja nudimo Vam posebne promocijske cijene!

kucaolga

Kuće za odmor

Kuće za odmor eko resorta Mlinski kamen predstavljaju jedinstvenu poveznicu između prošlih vremena i modernog svijeta. U njima ćete moći osjetiti sve čari kulturne baštine našeg kraja dok uživate u komforu prostora u kojem se nalazite. Opremljene prema najsuvremenijim standardima i uređene prema tradicionalnim obilježjima Banovine, naše kuće za odmor će Vas ostaviti bez daha i omogućiti Vam jedinstven doživljaj spajanja prošlosti i sadašnjosti. Uživajte u očaravajućem prirodnom i arhitektonskom ambijentu u kojem se nalazite i ponesite sa sobom prekrasne uspomene na odmor koji ste proveli u seoskoj idili eko resorta.

Smještaj - Kuća Branka

Može smjestiti 6 osoba u tri dvokrevetne sobe i dnevni boravak s otvorenim kaminom. Moguće je postaviti i pomoćne ležajeve za veće društvo. Ima Max TV, centralno grijanje, dva WC i tri kupaonice, zatvoreni bazen, sauna i mini gym. Veliki balkon s pogledom na Kupu.

Preuzimanje cjenika smještaja Mlinski kamen

Img01
Img02
Img03
Img04
Img05
Img06
Img07
Img08
Img09
Img10
Img13
Img11
Img12

Smještaj - Kuća Milica

Može smjestiti 6 osoba u tri dvokrevetne sobe. Moguće je postaviti i pomoćne ležajeve za veće društvo. Ima Max TV, centralno grijanje, dvije kupaonice s WC-ima, velika zimska terasa i prostrana okućnica.

Preuzimanje cjenika smještaja Mlinski kamen

Img01
Img02
Img03
Img04
Img05
Img06
Img07
Img08

Smještaj - Kuća Olga

Ima dva odvojena kata s posebnim ulazima. Svaki kat može prihvatiti 4 – 6 osoba u dvije prostorije (2 kat) odnosno 3 prostorije (1 kat). Oba kata imaju Max TV, centralno grijanje, kupaonice s WC-om i saune, te velike balkone s pogledom na Kupu.

Preuzimanje cjenika smještaja Mlinski kamen

Img01
Img02
Img03
Img04
Img05
Img06
Img07
Img08
Img09
Img10
Img11
Img12
Img13
Img14
Img15
Img16
Img17
Img18

WP 20150403 16 21 21 Pro resize

Etno kuća u pokupskom stilu (drvena) uz Kupu

Osjetite idilu seoskog života u našoj tradicionalnoj kući smještenoj u blizini rijeke Kupe. Tradicionalno uređenje prostora u kojem se nalazite će Vam omogućiti povratak u prošlost i uvid u život lokalnog stanovništva. Bit ćete u prilici upoznati kulturnu baštinu našega kraja, a ujedno ćete uživati u udobnosti našeg smještaja. Pozivamo Vas da uz obalu rijeke Kupe zaplovite s nama u povijest našega kraja i osjetite mir i opuštenost koju Vam ona nudi.

Smještaj - Etno kuća u pokupskom stilu (drvena) uz Kupu

Kuća ima veliku trokrevetnu sobu (u dvije prostorije) s kupaonicom, saunom i jakuzijem, WiFi i s Max TV, te spavaonicu - četverokrevetnu sobu u etno stilu. Nalazi se uz rijeku Kupu i uz restoran Mlinski kamen. Uz sobe nudi se ekskluzivno korištenje povezanog prostora u vinskoj preši (prihvaća do 25 ljudi) za dnevne aktivnosti, prehranu i druženje.

Preuzimanje cjenika smještaja Mlinski kamen

Img01
Img02
Img03
Img04
Img05
Img06
Img07
Img08
Img09
Img10
Img11
Img12
Img13
Img14

IMG 0752 resize

Seoski stanovi 

Seoski stanovi Mlinskog kamena su smješteni uz samu obalu rijeke Kupe i omogućuju Vam da u potpunosti uživate u prirodnom okruženju u kojem se nalazite. Osim što ćete uživati u prirodnim ljepotama, osjetit ćete sve čari pravog seoskog života te se s nama vratiti u povijest. Nevjerojatna povezanost s prirodom i kulturnom baštinom će Vas očarati i osigurati Vam nezaboravan provod u seoskoj idili. Uživajte u opuštajućim zvukovima prirode i seoskog života i osjetite mir i opuštenost koji su Vam potrebni.